• Lindevangskolen

Birgitte Nymark

Jens Hammer den 01-11-2016
    Kære forældre

I vil om kort tid modtage en meddelelse i jeres e-boks, hvor I opfordres til at deltage i en brugertilfredshedsundersøgelse. Jeg vil opfordre jer til at bruge nogle få minutter på undersøgelsen, således at vi fortsat kan gør en dejlig skole endnu bedre.
    Vi har modtaget følgende fra forvaltningen:

Børneudvalget og Undervisningsudvalget vedtog den 29. februar 2016 rammerne for gennemførelse af Brugertilfredshedsundersøgelsen 2016.

Forældrebestyrelser og skolebestyrelsen har haft mulighed for at stille indtil to lokale spørgsmål, der kan belyse spørgsmål som særligt interesserer bestyrelsen. Nedenfor gives en introduktion til spørgsmål som i måske kan blive stillet fra forældre:

Hvordan får forældrene spørgeskemaet ?

Forældrene får et brev med spørgeskemaet i deres e-boks. Alle forældre med forældremyndighed i forhold til barnet får et skema. Skemaet tilgås fra et aktivt link i brevet. Her indtaster forældrene deres cpr-nummer hvorefter de får netop det skema som er tilpasset deres brug af institutioner.

Har forældrene fået et papirbrev, og kan ikke komme ind på undersøgelsen, skal de bruge følgende link:

206048